jar with silver feathers

You know, maybe the reason we fall in love so fast is because we've got so much love to give?

8.17.2008

Skin/s

Да, нов хедър. Да, грозен е. Но от две седмици, че и повече правих един друг и все не ставаше хубав. Затова просто грабнах една от най-новите си снимки и я нашарих с някакви си фрази от Туайлайт. Имаше нужда от промяна, определено.. И да, не очаквайте друга в скоро време. XD

Така.. като споменахме вид моя мания, да ви представя най-новата ми.

SkinsМного интересно и умно сериалче, което проследява живота на осем тинейджъри приятели (известно момче, неговото гадже и най-добрата й приятелка, мюсюлманин, гей, момиче с хранителни проблеми, интелигентно и привилегировано момиче със семейни проблеми, и копонджия влюбен в учителката си) като всяка серия разглежда по-отблизо всеки един от героите. Леко депресиращо на моменти, но пък определено не е поредния сериал тип 'Gossip Girl' или пък 'One Tree Hill' - много по-дълбоко е. И докосващо на моменти.. Не знам, не обичам да препоръчвам неща, защото това, че на мен ми е харесало не значи нищо, но предполагам си заслужава поне да му хвърлите едно око.

YouTube

<33----------------
Now playing: Broken Family Band - It's All Over
via FoxyTunes

2 comments:

sugarcult said...

първо, честит нов вид. и защо, твое си е, красиво си е ^^

а пък за този сериал знаех и помня, че ми беше харесал като описание, но трябваше да чуя мнение на някой, който го е гледал, а нямаше такъв.
нооо.. сега след като си изгледам о.с.-то, ще си дръпна тоя. определено. поздрави и много бляскави звездички (:

fka.selkie said...

А, Поли, ти гледаш О.С.? Наистина?

И дам, наистина си заслужава по мое мнение скинс.. ^^

Поздрави и на теб, сладурке:))