jar with silver feathers

You know, maybe the reason we fall in love so fast is because we've got so much love to give?

9.17.2007

Кой би предположил, че имените дни са по-забавни от рождените...


Още ме държи от вчера еуфорията! Искам да скачам, да пея, да танцувам, да се смея, да докосна звездите... Искам да летя, да! Искам да летя като птица в небето, да се извисявам нагоре и надолу. Искам да прегърна всички хора на света, да целуна всички приятели и да лежа на легло от захарен памук...

Разбирате ли? Имам чувството, че пеперудки пърхат в стомаха ми, а не съм луднала по някое момче. Просто се чувствам толкова жива.. Жива! Жива! Цяла сутрин разпервам ръце и прегръщам всички мебели вкъщи.. *хах*

Знаете ли какво направи вчерашния ден и дните след това толкова специални? Смятам да ви кажа.. Подариха ми.. *сетете се, де!* Картичка на.. калинки! (!!!!!) Малки, червени на черни точки..калинки! Съпътстваше я една благоухайна свещичка. *сребристи звездички* и толкова много прегръдки, за малко да остана без дъх, а аз не усещах липсата му. Забавно, нали? А знаете ли кое бе изненадата на деня? Една от най-най-най-най-любимите ми приятелки пристигна в училище с букет цветя! (!!!!!!) Можете ли да си представите? Щях да умра от щастие.. Въпреки че в интерес на истината, бих предпочела да умра наистина с усмивка на лицето-един вид все едно се присмивам на смъртта. Милата ми, тя.. И после приятелите се познавали по това кой е с теб в труден момент. Нее, аз ги познавам по това кой е с мен в щастие.. А, и щях да забравя.. Някакво непознато момче ме поздрави. (!) Много странно, но сладурско.. Накара ме да се усмихна..
А после дойде ред на малкото парти.. Смях, смях, смях.. Нямате си представа откога не съм се смяла толкова много в толкова малко време и за толкова маловажни неща.
А луната.. Видяхте ли вчера луната? Беше вълшебна, беше вълшебно красива.. Толкова блестяща и тя също се усмихваше! Не я ли видяхте?

Аз ви оставям, защото искам да запея с Тейк Дет следващото им парче, което се пусна по уинампа..

----------------
Now playing: Take That - Beautiful World
via FoxyTunes

---------------

Добро начало на учебната година.. Защо ли си мисля, че тази ще е незабравима!(?)

3 comments:

Bla said...

И аз се кефя на имените дни, даже ги предпочитам в някои отношения повече от рождените, защото не остаряваш. :)

fka.selkie said...

Да, има го и това нещо.. xD

Sunshine said...

Вив, това ме накара да се усмихна...
И да остана без думи...

*хъгс*