jar with silver feathers

You know, maybe the reason we fall in love so fast is because we've got so much love to give?

6.16.2007

Време за промяна


Мдаааа...Лятото идва и отново настъпва времето за промяна,времето отново да се събуждам след 10 и да си мързелувам в леглото,мислейки "Каквои по дяволите правих вчера?"Естествено се сещам за онова сладкурско момче от плажа *усмивка*,поздрав към родителското тяло и добре познатия път към плажа,3та буна.

Най-накрая ще се отърва от досадните мисли дали внимавам да изръся някоя глупост или дали прекалявам с вежливостта или наизустените лъскави усмивки.Неее,вече ще се усмихвам от сърце и само когато си поискам и на който си поискам!Вече ще говоря каквото си искам,когато си поискам и за когото си поискам.Стига съображения,усложнения и всякакви подобни -ения..


Ще съм заобиколена само то хора,които са ми приятни и в крайна сметка-ще си почина от целия този преструвен живот,който водя през последната почти една година.Няма пък!


Не ми пука,че успехът ми го пре**ах от всякъде и нито стипендия,нито софийски университет ще видя.Това си е моя живот и ако искам и шивачка ще стана пък!Като за начало ще пробвам местните работи за лятото за доходи,ноо кой знае..


Не отдавайте мн значение на поста,просто си изливам за пореден път "незаинтересоваността" за някои неща,за които всъщност ме е грижа..

5 comments:

wet cat said...

Здравей, Мишето на линия. [a.k.a Донатела Веничи, Саманта Матърс, Гетеранке Хейдор или професор Епълтън, бух]
Първо да ти кажа, че много ми харесва как си си направила облика на блога - изключително нежно, а и след това да допълня да продължаваш да пишеш такива добри постове... (=

Поздрави.

fka.selkie said...

Бръм..

Нямаш си представа колко приятна изненада.. ^^

Мерси много..
Наистина много благодаря... *трогнатУ*

sugarcult said...

Вив, аз съм във ваканция и в промяна от 24 май, то с тея абитуриенти. *grin* И ... пожелавам ти приятна "метаморфоза" - разпери криле свободно. И ... ах, морето ...

Селин said...

Е-е-е, Вив, чака те едно страхотно лято, забавлявай се! Моето ще е изпитен кошмар, така че ще си замълча за него. :РР Мишето е права, блогът е много красив, а успехът не е толкова ключов за СУ, има още по-ключови неща, за съжаление. :(

fka.selkie said...

мерси сладурки...

Ю ар май съншайн... {}{}