jar with silver feathers

You know, maybe the reason we fall in love so fast is because we've got so much love to give?

1.12.2007

Седем неща,които не знаете за мен...

Продължавам инициативата от Вели...


1.Близо една година свирих на пиано.Всъщност бях доста добра,но от инат реших да се откажа.Използвах това,че ще ми трябва време да уча за изпитите след 7 клас.

2.Любимият ми цвят е зеленото!От всички цветове,които някога съм харесвала този е крайният ми избор.Толкова е земен...

3.Уча в Математическата гимназия във Варна с профил Информатика.Много съм зле по Литература и затова рших да кандидатствам за място,където най-малко ще се очаква да съм добра по този предмет.


4.Имам котарак на име Ричи.Той е на 8 години и порода персийска,кремав на цвят и е то Русия.Много си го обичкам...

5.Първото момче,което ми грабна сърцето и,което обичах 3 години стана гадже с най-добрата ми приятелка и оттогава нямам пълно доверие на никой...А и никога няма да забравя колко наранена се чувствах тогава и как можах да остана приятлека с това момиче.


6.Никога не съм си имала приятел,като гадже,по простата причина,че имам ужасен характер.Винаги в най-важния момент,нали,на прага флиртът да стране нещо повече-ги режа с някоя тъпа фраза,с която сякаш им казвам"Сори,пич,няма да стане..!"Това е нещо като защитна стена,не знам точно кога съм я придобила,но на моменти ме спасява,а на други ме затапя..


7.Понякога живея в мой измислен си свят,където всичко става,така както искам.Това е светът на мечтите ми.Знаете ли,там никога не вали,винаги е слънчево и всички са супер мили с мен.Аз мога да разичтам на тях и те на мен.Там аз съм щ а с т л и в а !!!Въпреки да знам,че никога няма да видя такъв свят в реалността..


А сега, и ти продължи тази инициатива и напиши твоите 7 тайни...

2 comments:

Anonymous said...

Хм, шестото ми е ужасно познато. Точно след началото изведъж губя интерес или ме хваща страх... Но си мисля, че все пак е временно, до появата на подходящия човек. Този, който ще разбере проблемите и страховете ти, без да се отдръпва... Ако има такива хора въобще (извън персонажи от книги и филми)...

fka.selkie said...

нали...и аз се успокоявам с това,че щом не се е опитал все пак да ме разбере и да се напъне наистина да му обърна внимание,значи не си е заслужавало..Но ест,не трябва винаги да разчитам на това,трябва да направя най-накрая този риск,дори и нищо да излезе..просто,за да знам,че проблемът не е наистина в мен...