jar with silver feathers

You know, maybe the reason we fall in love so fast is because we've got so much love to give?

10.14.2009





Бясна съм.
Чувствам се толкова окрадена, че даже не ми се коментира.. Но ще го направя, да го е яд този, който трябва да го е яд! Хах, честно, никога не съм вярвала, че някой ще тръгне да краде стила ми на писане, думите ми, моите сравнения, които сърцето ми ги шепти всяка минута, рисува с тях картини и спирали в съзнанието ми. А аз даже не роптая срещу наглия крадец.. Защото колкото и да краде, знаеш ли какво? Имам о щ е. И ще имам о щ е. Защото черпя вдъхновението си от света около мен, а ти си твърде жалък, за да го разбереш. Дори да откраднеш сравненията ми, идеите ми, думите ми.. аз ще си намеря нов стил, нов начин на писане, и обещавам да е още по-добър от преди. Обещавам да дам повече от себе си.
Сигурно е кофти да си втора ръка, съжалявам.
Съжалявам и теб, крадецо, който се заблуждаваш, че това, което пишеш е твое, че това, което чувстваш е твое. Ти си празен. Копие. И ще си останеш такъв, защото това е единственото, което можеш да правиш.
Не те мразя, нито пък оправдавам.
Ти си недостатъчен, за да ме впечатлиш, крадецо, ти си просто никой.


~абсолютно безсмислен пост - знам, но ме е страх, че накрая ще си го изкарам на някой, дето не трябва, та използвам блога ЪГЕЙН като отдушник.. ^^

2 comments:

Anonymous said...

Недей да обръщаш внимание на такива. Не забравяй, че думите, изразите, чувствата - всичко е вътре в теб! (: И от там никой не може да го вземе.

selena yordanova said...

Има ги всякакви... просто наистина не трябва да им се обръща внимание. :]