jar with silver feathers

You know, maybe the reason we fall in love so fast is because we've got so much love to give?

10.24.2009

i am covered in skin - noone gets to come in..

С приятелките си говорихме за разни неща и Таничка спомена нещо, което ме накара да се замисля. Когато танцувате с някой (визирам момче в случая), гледате ли го в очите през цялото време? И ако да, за какво си мислите през това време?
Не знам, просто на мен ми се струва прекалено лично. Връзката между очите ви, докато се движите в един и същ ритъм, докато сте толкова близко, някак.. не мога да гледам постоянно момчето, докато танцувам с него.
Освен, ако не е той.Нали знаете - този, който ви гледа жадно, изпива всяко едно ваше движение, карайки да се чувствате като на една от онези огромни чаени чаши по лунапарковете, които се въртят до безкрай.. Тогава вече е различно. Мястото изчезва. Хората изчезват. Музиката заглъхва. И сте си само вие двамата. Нищо друго няма значение. Лицата, очите, устните.. Само те са важни. Само вие. Мълчите, но имате чувството, че сте провели най-смисления, най-дълбокия и запомнящ се разговор в живота си. Имате чувството, че се целувате с поглед.. Не знам как да го опиша точно. Все едно сте на самотен остров и ви е добре така - сами, само вие. Рай.
Може пък и прекалено много да отдавам значение на това, но е факт, че не ги гледам често в очите. Пък Бо каза, че така било невъзпитано.. Хах, странно нали. Как едно такова простичко нещо връща отдавна затворени в буркани и кутии спомени..

1 comment:

sugarcult said...

хаха, ако танцуваш като мръсница, мисля, че можеш да поемеш риска да си невъзпитана и да не гледаш в очите. :Р
аз не гледам. както и да танцувам. в смисъл когато танцувам просто с някого, танцувам, мисля за музиката, не го гледам, но и нищо не означава близкият контакт.. макар че това малко момчета го разбират (:D) а пък иначе като танцуваш с някой, който наистина харесваш, аз не мога да си овладея емоциите, камо ли да мисля за музиката и движенията.. т.е. точно обратното, т.е. аз съм от твоята порода танцьори :)