jar with silver feathers

You know, maybe the reason we fall in love so fast is because we've got so much love to give?

8.23.2008

Пост за Едуард <33

Не ме бийте, отдавна не бях писала за него. xD
Омфе. От цял един пост..
Gosh, I am pathetic.

Както и да е.
Той е страхотен, така че е позволено.
*сърчица*

Прочетох първите 12 глави на Midnight Sun, ако се чуди някой защо съм решила да пиша за него. (Twilight през неговата гледна точка) Ииии колкото и винаги да си мислех, че няма по-яко нещо от Туайлайт, вече не съм сигурна в това. Миднайт Сън е толкова пъти по-добра. Гледната точка на Едуард е толкова повече пъти по.. коя беше думата, която използва най-често? А, да.. fascinating! Неговото виждане на нещата е толкова по-интересно. Чувствата му са толкова по-силни, противоречиви и в същото време красиви.
Знаех, че обича Бела, но никога не съм осъзнавала, че чак толкова.. Човекът, простете, вампирът направо я боготвори. И въпреки че сега гледам през неговите очи, не ми прави впечатление това, което вижда, а начина, по който вижда. Той е наистина е очарователен.

А най-забавното е, че когато Бела го описва, няма как да не го захаресваш. Та той е описан като нечовешки красив. Докато сега, въобще не забелязах някъде да се говори за външния му вид. Наистина го обичам. И то само заради характера му. Най-вече заради характера му.

Нямам търпение да излезе цялата книга, по дяволите.. Религия. В това се превърнаха тези книги. И надежда. Че колкото и да е обикновена Бела на пръв поглед, той я вижда като ангел.


Интересно е и да надникнеш в главата на подобно 'момче'. (chuckle) Различно е.

'How could I protect her from myself when neither of us wanted that?'

След като Стефани ни позволи да надникнем в ума на Едуард, най-накрая разбрах какво му е. Тази 'екстра' е.. като наркотик. Сега ми се иска.. направо горя от желание да прочета мислите на всеки един човек, с който разговарям. xD

Знам, несвързан пост.. преди малко свърших 12тата глава, какво очаквате.



----------------
Now playing: Orgy - Slept So Long
via FoxyTunes

1 comment:

Anonymous said...

мда наистина е мн яка ... книга ли да го нарека не знам, тъй като не е дописана още. абе направо не знам как някой може да измисли нещо толкова добро и да го напише! главата ми не го побира :D ида, много по-пълно и описателно спрямо гледната точка на Бела, тъй като Едуард мисли няколко пъти по-бързо от нея :P
евала на Стефани Майър!