jar with silver feathers

You know, maybe the reason we fall in love so fast is because we've got so much love to give?

9.11.2007

Момента след...




Вчера беше хубав ден, ден, който знам, че след време ще значи много. Понякога само един такъв подобен ден може да осмисли цялото ти лято, нали знаете? Денят, който никога няма да забравиш...
Но няма да говоря за това как си го прекарах. Няма да пиша за най-различните емоции, които ме обляха, когато се видях с две мои приятелки-едната много добра, а другата е на път да ми стане такава-перфектната комбинация. Не беше някакъв купон, а просто събиране и все пак си беше вълшебно. Но, спирам! Казах, че няма да говоря за това.. Важното беше момента след срещата ни..
Обожавам тези моменти! Те са като дар от Бога (не, не съм особено религиозна! някой друг път ще ви споделя теорията си за тези неща..и обещавам да включа думата "калинка"). Вървях си сама по пътя към спирката на автобуса. Слънцето се беше показало иззад облаците и даже беше понапекло. А нали знаете какво е слънцето към пет, шест часа? Това е любимото ми време.. Сякаш те гали по лицето-меко и нежно. Та, вървях си аз, а една голяма усмивка се беше намъдрила на лицето ми и си мислех. Мислех си, колко е красив живота..
Ах, тези моменти на усамотените, тези моменти след..
Именно тогава, осъзнаваш колко прекрасно е всичко в живота ти и колко много го обичаш. Заслужава си да живееш, нали знаеш?

2 comments:

sugarcult said...

Тези моменти след са ми най-ценни, честно.
Просто си вървиш и се усмихваш, или изведнъж се изхилваш, та дори и си казваш нещо на глас. А защо не се усмихнеш на непознат човек?
Просто ти е едно топличко отвътре и като се прибереш, сядаш някъде, или се тръшваш на леглото, спомняш си преживяното и стоиш и се усмихваш идиотски, не чуваш нито телефона, нито влизането на някой в стаята.
Просто дори няма нужда да затвориш очи и да се пренесеш в отминалите прекрасни мигове, защото пред теб се разиграва същата сцена, само че този път емоциите придобиват един по-съкровен отенък.
И ти е топличко ...
И ти е едно такова ... да свиеш рамене, да си хванеш бузите и да правиш олигофренски физиономии ...

Моите моменти след ...

Оптимо said...

...и обещавам да включа думата "калинка".

Вив, длъжна си да включиш думата "калинка".