jar with silver feathers

You know, maybe the reason we fall in love so fast is because we've got so much love to give?

7.30.2009

you turned into another man. you're a stranger to me..


Оооох, как обичам да ме предават приятели. То и без това толкова малко допускам до себе си, за да ги нарека приятели, че и те като ме предадат простооо.. се чувствам перфектно. Не мога да го разбера, бе! Не мога и не мога. Казваш на някого, че ти е най-близкия, че ти е много скъп, че всичко би направил за теб и след два дена сякаш съвсем е забравил собствените си думи! Кой, по дяволите го кара да ми се обажда в 12 през нощта да ми се обяснява как съм, разбираш ли, най-добрата му приятелка и че съм НЯМАЛА право да си мисля, че би направил нещо против мен, нещо, което да ме обиди!? Сто часа ми пищя на ухото някакви глупости, които да - признавам си, звучаха толкова приятно на момента, че просто как да не му повярваш, ама къде е покритието им, питам аз!? И да, не искам отговор.. То и няма нужда от отговор. За к'о ми е.

[22:59:39] viiv.: точно така! :D голямо съм зле.. седя тука във вече 11 вечерта, тъПча солети и се надъхвам да изтребя мъжката част на населението.. (rofl)
[23:01:14] {b}~: xahxhaxa

[23:01:28] {b}~: az pyk pluskam grizki i si mislq sy6toto ;]

[23:01:35] viiv.: (rofl) (handshake)

[23:01:36] {b}~: kazah ti 4e sme dobri priqtelki

[23:01:39] {b}~: :D:D


Не мога да повярвам, че съм си мислила някога, че момчетата са по-добри приятели от момичетата. Поне съм свикнала на номерата на момичетата.. Пфф. Ще видите вие като си направим армия с Бо..




----------------
Now playing: Sia - Beautiful Calm Driving
via FoxyTunes

6 comments:

Unknown said...

Ойх... Вив, ние с теб един и същ ли живот живеем, какво ли е.. чета те и все едно себе си чета по тия редове, за пореден път ти го казвам..
А относно армията.. не си заслужава силите и времето.

В средата на август ще съм във Варна, трябва да те видя.. (:

fka.selkie said...

Между другото, абсолютно същото си мислех и аз, докато четох поста ти от днес - без майтап.. xD нещо ни се нацелват моментните настроения май май ^^

а иначе - дам, обади се като дойдеш - много ще се радвам да се видим:)) (сън)

sugarcult said...

искам и аз да дойда в средата на август да ви видяяяя, мооолим. пускам ви едни кучешки очички, пък дано ако решите нещо такова, да ме информирате, че откакто имам карта за влак, нямам търпение да си я ползвам.

fka.selkie said...

Ааа, Поли, когато искаш идвай бе, сладурке - въобще няма нужда да се молиш xD
Аз и без това никъде няма да ходя това лято, в смисъл извън Варна, така че, когато и да ми се обадите - ще съм на линия ^^

Unknown said...

Ами аз на 14 (вечерта), 15, 16, 17 (сутринта) ще съм във Варна.. имайте ме впредвид!

fka.selkie said...

ааа, няма проблеми:))

аз засега само за 7-8 ще съм 'заета' с рд-то на едната ми най-добра приятелка и общо взето дотам се свеждат ангажиментите ми за август засега ^^
така че, дам - никакви проблеми:))